'Zorgeloos renoveren in Gent'

door Klimaatstad Gent
  • 23.11.2015 to 03.12.2015
Open op weekdagen van 9u tot 16u, op zaterdag van 9u tot 12u30. Gesloten op zondag.
Klimaatparcours: PUNT 08. Administratief Centrum Zuid / Woodrow Wilsonplein 1 / *
Peter/meter van dit werk: Tine Heyse, Gents schepen van Milieu, Klimaat en Energie

Is je dak al voldoende geïsoleerd? Ben je toe aan een meer efficiënte verwarming? Overweeg je gevel- of vloerisolatie of wil je een zonneboiler installeren?

Leg je in de hangmat, maak voor 15 december een afspraak voor gratis renovatiebegeleiding en maak zo kans op 5000 euro voor uw renovatie.

Omdat elke verbouwing - hoe klein ook - heel wat stress en kopzorgen met zich meebrengt, biedt de Stad Gent alle Gentenaars gratis renovatiebegeleiding bij energiezuinige verbouwingen. Een expert helpt bij het opstellen van een stappenplan, het maken van de juiste energiezuinige keuzes, het opvragen of vergelijken van offertes. Je krijgt ook advies over premies en leningen of begeleiding bij de uitvoering of planning van de werken. De Stad Gent lanceert het aanbod van gratis renovatiebegeleiding met een unieke wedstrijd: wie voor 15 december 2015 een afspraak maakt bij de energiecentrale, kan tot 5.000 euro winnen voor zijn of haar energiezuinige renovatie.

https://klimaat.stad.gent/nl/win-5000-euro-voor-je-renovatie
https://klimaat.stad.gent/nl/nieuw-gratis-begeleiding-bij-elke-stap-van-...

Tine Heyse, Gents schepen van Milieu, Klimaat en Energie, meter van dit werk:

“Het energieverbruik van woningen is verantwoordelijk voor 25% van de CO2-uitstoot in Gent. Als Klimaatstad wil Gent het aantal energiezuinige renovaties verdubbelen. Een ambitieuze doelstelling. Om de Gentenaars zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we hen –naast energiepremies en energieleningen- gratis renovatiebegeleiding aan. De hangmat symboliseert dit zorgeloos renoveren in Gent. Ga er gerust in liggen en meld je vervolgens zeker aan voor de gratis renovatiebegeleiding.”


Ook op deze locatie

Actie

door Critical Mass
PUNT 08. Administratief Centrum Zuid / Woodrow Wilsonplein 1 (*)
26.11.2015